Naar boven
Menu
Sluiten
Zoek verhuurlocatie

Met Boedelbak is er altijd een aanhanger bij jou in de buurt

Een aanhangwagen huren? Snel en voordelig een aanhangwagen huren doe je bij Boedelbak. Met meer dan 500 verhuurlocaties door heel Nederland is er altijd Boedelbak bij jou in de buurt. Een aanhangwagen huren bij Boedelbak gaat zeer gemakkelijk. In slechts 4 stappen heb je jouw Boedelbak aanhangwagen gereserveerd.

1. Selecteer de gewenste ophaallocatie en geef aan op welke datum en tijdstip je de aanhangwagen nodig hebt.
2. Kies vervolgens het type aanhangwagen die het beste bij jouw klus past.
3. Maak de reservering compleet door je contactgegevens in te vullen.
4. Ter bevestiging van de reservering ontvang je een e-mail met jouw reservering.

Na de reservering kan je aan de kassa van de shop de sleutels direct afhalen.
Reserveren is gratis, je betaalt pas op de locatie. Bij Boedelbak betaal je altijd contant of met PIN. Direct bij een Boedelbak locatie naar binnen lopen en reserveren kan natuurlijk ook.

 

Ons aanhangwagen aanbod

Waar ben je naar op zoek? Een kleine aanhangwagen, een gesloten aanhangwagen/ aanhangwagen met huif, een open aanhangwagen? Huur een aanhangwagen bij Boedelbak. Naast onze bekende bakwagens verhuurt Boedelbak ook een speciale aanhangwagens. Zo kan je bij Boedelbak ook een autoambulance huren, motortrailer huren, een plateauwagen huren, een paardentrailer huren of een driezijdige kipper huren. Let er wel op dat het aanbod voor speciale aanhangers afhankelijk is van de verhuurlocatie. Op de kaart is te zien wat het verhuuraanbod is per locatie. Staat de aanhangwagen niet bij jou in de buurt. Laat het ons weten via onze klantenservice: 0900-0525.
 

Verhuurlocaties aanhangwagen

Een aanhangwagen huren en tankstation gaan hand in hand. Door partnerschappen met de bekende tankstations als een Esso, Texaco, BP of een TotalEnergies is de in knalgeel en blauw uitgevoerde Boedelbak aanhangwagen uitgegroeid tot een begrip. In Nederland zijn ruim 2000 aanhangwagens van Boedelbak te vinden bij ruim 450 verhuurlocaties. Zoek met ene postcode of een plaatsnaam een verhuurlocatie bij jou in de buurt en reserveer je Boedelbak.

Populaire verhuurlocaties