Naar boven
Menu
Sluiten
Zoek verhuurlocatie

Partners

Total

In Nederland bestaat de Total Groep uit meer dan 10 bedrijven die bij elkaar ruim 2.500 medewerkers in dienst hebben.
Lees meer

Argos

Tanken bij Argos is kiezen voor kwaliteit en service tegen een eerlijke prijs. Alle Argos-brandstoffen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. 
Lees meer

Avia

AVIA Nederland is het overkoepelende orgaan van een aantal zelfstandige oliebedrijven en vormt als groep een van de grotere zelfstandige marktpartijen in het brandstoffensegment.
Lees meer

BP

Bij de ruim 350 tankstations van BP in Nederland vindt u kwaliteitsproducten voor onderweg of thuis. BP staat voor brandstoffen van hoge kwaliteit.
Lees meer

Esso

In Nederland zijn ongeveer 350 Esso-tankstations, in Belgie ongeveer 300 en in Luxemburg ongeveer 30. Esso combineert de verkoop van hoogwaardige autobrandstoffen met een uitstekende service aan de klanten.
Lees meer

IKEA

Onze visie is een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen. Ons bedrijfsconcept sluit aan bij die visie door het aanbieden van een breed assortiment functionele en goed vormgegeven woonartikelen
Lees meer

Q8

Kuwait Petroleum Corporation, het moederbedrijf van Q8, is een van de grootste petroleumverwerkende bedrijven ter wereld.
Lees meer

Shell

Als een van de meest toonaangevende energiebedrijven ter wereld speelt Shell een sleutelrol in de energievoorziening
Lees meer

Tamoil

Tamoil Nederland is gevestigd in Ridderkerk en is onderdeel van de Tamoil Groep. Tamoil is actief in de brandstoffenmarkt en heeft binnen Nederland 155 tankstations in exploitatie.
Lees meer

Texaco

In mei 2007 sloten Delek Benelux en Chevron Global Energy Inc. een overeenkomst waardoor Delek de marketing activiteiten in de Benelux (Nederland, Belgie en Luxemburg) verwierf.
Lees meer

Autofood

Over Nederland verspreid bevinden zich circa 50 Autofood tankstations, varierend van een klein tankstation, onbemande tankstations, tot volledig uitgeruste stations met shop en wasmogelijkheden.
Lees meer

Benelite

Persoonlijk klantencontact en een uitstekende service staan er al ruim 30 jaar hoog
in het vaandel.
Lees meer

Europcar

Europcar Autoverhuur B.V. is een franchisenemer van Europcar International en één van de grootste autoverhuurbedrijven van Nederland.
Lees meer

Tinq

TinQ is een landelijke keten van onbemande tankstations. TinQ heeft dus geen personeel, geen shop, geen toiletten en geen spaarsysteem. U betaalt alleen voor de brandstof.
Lees meer

Gulf

Gulf heeft een sterke internationale reputatie. In Nederland koopt Gulf haar producten in bij de oliemaatschappijen of importeert zelf.
Lees meer

Makro

We stellen ons op als partner voor ondernemend Nederland. Wij geloven dat partnerschap het best werkt in een transparante organisatie.
Lees meer

Super Tank

SuperTank is het bedrijf met tankstations in Flevoland, Wezep, Schagen en Ede waar onbemand tanken mogelijk is.
Lees meer

Tango

Tango is de oprichter van het marktsegment ‘onbemand tanken’ in Nederland en heeft sinds de opening van haar eerste onbemande tankstation in 2000 in Nijmegen succesvol gewerkt aan het opstarten van een landelijk netwerk.
Lees meer

Tank S

N. van Staveren B.V. exploiteert tankstations onder de merken Tank S, Shell en Esso. Tevens zijn wij actief in de groothandel op het gebied van brandstoffen, Shell smeeroliën, propaan en propaaninstallaties.
Lees meer

Groenrijk

Bij de tuincentra van GroenRijk kun je terecht voor alles wat je nodig hebt om je tuin en huis naar eigen smaak in te richten.
Lees meer

Boxverhuur.nl

Voor al uw opslag, stalling en bedrijfsruimteOp Boxverhuur.nl vindt u een compleet aanbod van alle soorten opslag in Nederland.
Lees meer

Multilease

Multilease is een middelgrote leasemaatschappij gevestigd in Den Haag, met klanten in heel Nederland. Multilease biedt betrouwbare en innovatieve oplossingen die de mobiliteit van de klant garanderen.  Lees meer