Naar boven
Menu
Sluiten
Zoek verhuurlocatieBoedelbak® aanhangwagen verhuur
Wij streven er naar u de beste aanhangwagen aan te bieden die op een gemakkelijke manier is te huren en te gebruiken. Boedelbak® bv is 34 jaar marktleider in aanhangwagenverhuur. Door onze ruime ervaring hebben we de kwaliteit en het gebruiksgemak van de aanhangwagen geoptimaliseerd.
Onze 500 verhuurlocaties door heel Nederland hebben zeer ruime openingstijden. Hierdoor kunt u een aanhangwagen huren wanneer u wilt. Daarbij ondersteunen wij u met een complete en betrouwbare klantenservice. Via onze website kunt u snel en gemakkelijk een aanhangwagen van te voren reserveren. Onze klantenservice is 24 uur 7 dagen per week bereikbaar voor vragen of wanneer u een probleem heeft tijdens het huren.

De geschiedenis gaat terug tot begin jaren tachtig. Als distributiekanaal koos Boedelbak® destijds voor tankstations. Binnen enkele jaren werd Boedelbak® de eerste landelijke aanhangwagen verhuurder.

Door partnerschappen met de bekende tankstation merken; Shell, Texaco, Total, Esso, BP, Tamoil, Q8 is ruim 34 jaar later de in knalgeel en blauw uitgevoerde Boedelbak® aanhangwagen uitgegroeid tot een begrip. In Nederland zijn ruim 2000 aanhangwagens van Boedelbak®  bij ruim 450 verhuurlocaties te huur.

Boedelbak® als het A-merk in aanhangwagenverhuur dankt zijn succes onder meer aan de degelijkheid van het materiaal en aan de grote aandacht voor service.