Naar boven
Menu
Sluiten
Zoek verhuurlocatie

Zullen wij zaken doen?

Boedelbak® staat voor hoge kwaliteit en goede service. Een belangrijk aandeel daarin is de samenwerking met onze partners en het aanbod van een optimaal verzorgingsgebied aan onze hurende klanten. 

Boedelbak® is ruim 34 jaar een begrip in aanhangwagenverhuur. Door onze gevestigde merknaam vinden steeds meer mensen ons via het internet. Op de website van Boedelbak® kan de klant zeer gemakkelijk een verhuurlocatie vinden en direct online reserveren. Dit is makkelijk voor de klant maar ook zeer gunstig voor onze verhuurpartner. De online reservering zorgt voor een grote stroom (nieuwe) klanten en efficiënte afhandeling voor uw medewerkers.

Om onze servicegraad hoog te houden zijn wij altijd geïnteresseerd in samenwerking met nieuwe partners. Mocht u ook interesse hebben in een samenwerking met Boedelbak® dan horen wij graag van u.

Neem a.u.b. contact op met Huub Zandvliet via onderstaand telefoonnummer. U kunt ook via het menu contact een bericht sturen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hoofdkantoor:
Boedelbak bv
Daalmeerstraat 28
2131 HC Hoofddorp
Telefoon:  023-5543 777