Naar boven
Menu
Sluiten
Zoek verhuurlocatie

21-09-2020

Gaat uw zoon of dochter binnenkort op kamers? Online vindt u genoeg checklisten die helpen bij de voorbereiding voor de verhuizing. Denk bijvoorbeeld aan: het inschrijven bij de gemeente, het doorgeven van een adreswijziging of het aanvragen van huursubsidie. Gaat uw zoon of dochter verhuizen naar een andere stad? Vergeet dan niet om ook opzoek te gaan een nieuwe huisarts en tandarts in de buurt. Zodra alle administratieve zaken geregeld zijn, kunt u  beginnen met de verhuizing!

Hoe zit met meubels op studentenkamers?

Ook al kan een studentenkamer soms erg klein zijn, een studentenkamer heeft in elk geval een bed nodig en een tafel of bureau om aan te studeren met een goede stoel. Een boekenkast en een lekkere bank in de kamer zou natuurlijk een fijne toevoeging zijn. Afhankelijk van jullie situatie kan het zijn dat uw kind wel  gaat studeren in een andere stad, maar nog wel in de weekenden thuis komt slapen. Het is dan niet handig als de spullen uit het ouderlijk huis worden verhuisd naar de nieuwe woonplek. Laat uw kind ergens goedkoop de belangrijkste meubels op de kop te tikken.

U kunt hierbij ondersteunen door familie- of vrienden te benaderen met de vraag of zij nog wat bruikbaars in de opslag hebben staan. Maar meubels zoeken in een kringloop of op marktplaats is ook een goede optie om voordelig een studentenkamer te vullen.  Wanneer jullie alle benodigde meubels verzameld hebben, is het alleen nog een kwestie van de meubels op de juiste locatie te krijgen. En heeft u geen zin om hiervoor tien keer op en neer te rijden met de beperkte ruimte in een  auto? Dan is een kar huren wellicht wel de voordeligste oplossing!

Kar huren voor de verhuizing

Wanneer u meubels snel en goedkoop wilt vervoeren en de grens om een bestelwagen te huren hoog ligt, dan is het huren van een Boedelbak de oplossing! Een aanhanger bij Boedelbak is online snel, eenvoudig én gratis te reserveren. Met meer dan 500
Boedelbak locaties, is er altijd een geschikte Boedelbak bij u in de buurt te huur. Zo wordt het vervoeren van een kastje, een bed of een bureau gemakkelijk en betaalbaar voor iedereen. 

U kunt uw Boedelbak ook telefonisch te reserveren via 0900-0525. Onze Boedelbak werknemers staan 24/7 voor u klaar om te reserveren en/of vragen te beantwoorden. Maar gewoon bij een Boedelbak locatie naar binnen lopen en een aanhanger meenemen is natuurlijk ook een mogelijkheid. Bekijk hier de dichtstbijzijnde Boedelbak locatie bij u in de buurt. 

Terug