Verhuizing kind op kamers

Jouw kind op kamers? Maak de verhuizing gemakkelijk met een Boedelbak!

Gaat jouw zoon of dochter binnenkort op kamers? Checklisten die helpen bij de voorbereiding voor de verhuizing zijn dan erg handig. Denk bijvoorbeeld aan: het inschrijven bij de gemeente, het doorgeven van een adreswijziging of het aanvragen van huursubsidie. Gaat jouw zoon of dochter verhuizen naar een andere stad? Vergeet dan niet om ook opzoek te gaan naar een nieuwe huisarts en tandarts in de buurt. Zodra alle administratieve zaken zijn geregeld, kan je beginnen met de verhuizing!

Hoe zit met meubels op studentenkamers?

Ook al kan een studentenkamer soms erg klein zijn, een studentenkamer heeft in elk geval een bed nodig en een tafel of bureau om aan te studeren met een goede stoel. Een boekenkast en een lekkere bank in de kamer zou natuurlijk een fijne toevoeging zijn. Afhankelijk van jullie situatie kan het zijn dat je kind wel gaat studeren in een andere stad, maar nog wel in de weekenden thuis komt slapen. Het is dan niet handig als de spullen uit het ouderlijk huis worden meegenomen naar de nieuwe woonplek. Bekijk of jullie ergens goedkoop de belangrijkste meubels kunt halen.

Benader bijvoorbeeld familie- of vrienden met de vraag of zij nog wat bruikbaars in de opslag hebben staan. Meubels zoeken in een kringloop of op marktplaats is ook een goede optie om voordelig een studentenkamer te vullen.  Wanneer jullie alle benodigde meubels verzameld hebben, is het alleen nog een kwestie van de meubels op de juiste locatie te krijgen. En heb je geen zin om hiervoor tien keer op en neer te rijden met de beperkte ruimte in een auto? Dan is een kar huren wellicht wel de voordeligste oplossing!

Kar huren voor de verhuizing

Wanneer je meubels snel en goedkoop wilt vervoeren, dan is het huren van een aanhanger de oplossing! Een aanhanger bij boedelbak is online snel en eenvoudig te reserveren. Met meer dan 550 boedelbak locaties, is er altijd een geschikte boedelbak in de buurt te huur. Zo wordt het vervoeren van een kastje, een bed of een bureau gemakkelijk en betaalbaar voor iedereen. 

Handige boedelbakken voor een verhuizing

Aanhangwagen type CH - middel gesloten (geremd)

Middel

246 x 131 x 150 cm

Rijbewijs B

Kenmerken

Binnenmaat: 246 x 131 x 150 cm

Laadvermogen: 320 kg

Max. massa: 750 kg

Geremd: Ja

Meer informatie

€ 41,- per 3 uur (excl. zaterdag)

€ 48,- per kalenderdag

Kies deze bak