Naar boven
Menu
Sluiten
Zoek verhuurlocatie

26-10-2020

Nu veel mensen thuiswerken, is het belangrijk om een fijne thuiswerkplek te creëren. Naast de normale jaarlijkse piek in het voorjaar (voor de voorjaarsschoonmaak) is de aanhangwagen nu ook in deze periode van het jaar erg populair. Door het nieuwe normaal krijgt men de behoefte om het huis grondig op te ruimen. Weg met de rommel.

Een Boedelbak huren voor grofvuil

We zijn massaal aan het opruimen en dat is merkbaar in de aanhangerverhuur. Mede door een grote laadcapaciteit is het huren van een aanhangwagen ideaal voor het wegbrengen van grof vuil. Het huren van een Boedelbak is een voordelige manier om uw afval naar de milieustraat te brengen. Met de aanhanger brengt u al het puin in één keer naar het afvalbrengstation, opgeruimd staat netjes! En met meer van 500 ophaalpunten in Nederland, is er altijd een Boedelbak bij u in de buurt.

Tips voor het gebruik van een aanhanger

Het aankoppelen van een aanhanger is vrij gemakkelijk, bij het ophaalpunt ontvangt u van ons altijd een duidelijke handleiding. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat het beladen van de aanhangwagen op een juiste manier noodzakelijk is voor de veiligheid. Wij geven u 5 tips hoe u de aanhanger op een veilige manier kunt inladen.

Tip 1. Plaats 60% van het te vervoeren gewicht vóór in de aanhanger, dicht bij de auto.
Tip 2. Zware voorwerpen legt u onderin.
Tip 3. Zorg dat de lading goed is beschermd en vastgezet.
Tip 4. Let op het opgegeven maximum laadvermogen.
Tip 5. Rijdt u een stuk buiten de bebouwde kom? Ga dan niet sneller dan 90 km per uur.

En let op: In verband met de huidige drukte is het aan te raden om online uw aanhangwagen te reserveren. Zoek gemakkelijk via plaats of postcode de dichtstbijzijnde locatie, reserveren is gratis. Bij een Boedelbak locatie naar binnen lopen en reserveren kan natuurlijk ook.

Terug