Naar boven
Menu
Sluiten
Zoek verhuurlocatie

26-11-2013

Boedelbak BV is per 1 oktober 2013 nu ook officieel zaken vriend van KWF Kankerbestrijding.Boedelbak steunt KWF

Kanker raakt ons allemaal! Een op de drie Nederlanders krijgt gedurende zijn leven kanker! Per jaar zijn dat ruim 100.000 mensen… Jaarlijks sterven er bijna 42.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer een!

Boedelbak wil als ondernemer en grootste aanhangwagenverhuurder van Nederland, die midden in de samenleving staat, onze verantwoordelijkheid nemen, in het bestrijden van deze ziekte! Bedrijven staan tenslotte midden in onze maatschappij en kunnen het doel van KWF Kankerbestrijding, helpen hun doel te bereiken: Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor de kanker patiënten.

Boedelbak heeft besloten om een speciaal onderzoek te steunen namelijk: Verbetering behandeling van longkanker. Dit onderzoek wordt geleidt door Wouter van Elmpt Maastro Clinic Maastricht UMC.

Dit onderzoek richt zich op de beeldvorming van biologische kenmerken van longtumoren zoals doorbloeding, zuurstofvoorziening en tumoractiviteit.

Als u betreffende dit onderwerp meer informatie wilt hebben, neem dan contact op via info@boedelbak.nl en/of KWF Kankerbestrijding ondernemers@kwfkankerbestrijding.nl

Iedereen verdient tenslotte een morgen

Terug