Naar boven
Menu
Sluiten
Zoek verhuurlocatie

08-10-2012

Boedelbak® aanhangwagen verhuur nu ook bij Europcar


Vanaf begin oktober 2012 zijn er ook Boedelbak® aanhangwagens te huur bij de vestigingen van Europcar autoverhuur. Bij ongeveer 20 locaties van Europcar zullen aanhangwagens verhuurt worden. Naast de verhuur van personenauto's is Europcar de grootste verhuurder in Nederlandvan wagens in het grijskenteken segment of te wel de bestelwagens. Van eenvoudige Combo auto's tot flinke 18M3 wagens met laadklep zijn te huur voor MKB en particulieren. Nu zijn de aanhangwagens aan het assortiment toegevoegd.

"Het is een mooie aanvulling op ons totale aanbod aan transportoplossingen. Zo bedienen we een heel scale aan behoeften die mensen hebben" zegt Jeroen Timme, Assistent Manager Operations bij Europcar. "De samenwerking met Boedelbak bv brengt ons een nieuw type klant en dat is mooi want ook voor mensen die al een auto bezitten hebben wij toch leuke acties in de vorm van funcars voor een ritje in het weekend of juist ruimere auto's voor een vakantie". 

Via de website van Boedelbak® zijn de aanhangwagens gemakkelijk online te reserveren. In 4 stappen legt u de aanhangwagen vast. De afrekening van de borg en huur doet u pas op de verhuurlocatie. De Europcar locaties staan tussen de zoekresultaten naast al onze andere ruim 400 verhuurlocaties in Nederland. U kunt ook telefonisch reservreen via onze reserveringslijn op 0900-0525 (0,15 cent p/m).

Terug