Naar boven
Menu
Sluiten
Zoek verhuurlocatie

19-03-2021

Sinds kort is het ophalen van een click & collect bestelling weer mogelijk gemaakt. En gelukkig hebben een aantal bouwmarkten en tuincentra hun deuren ook weer geopend voor winkelen op afspraak. Let wel op! In verband met de huidige coronamaatregelen is het bij de meeste bouwmarkten op dit moment niet mogelijk om een aanhanger te huren op locatie.

Een grote click & collect bestelling ophalen of winkelen op afspraak? Huur een Boedelbak

Heeft u binnenkort een aanhanger nodig voor uw aankoop? Bij Boedelbak kunt u al ruim 35 jaar terecht voor het huren van een aanhangwagen. Met al onze Boedelbak locaties verspreid over heel Nederland vindt u altijd wel een Boedelbak aanhangwagen bij u in de buurt.

Voordelen van Boedelbak:
* Ruim 35 jaar marktleider in aanhangwagenverhuur.
* Altijd een Boedelbak bij u in de buurt met meer dan 500 verhuurlocaties door heel Nederland.
* Zeer ruime openingstijden en een goede bereikbaarheid door de samenwerking met tankstations.

De beste aanhanger voor uw bestelling bij de bouwmarkt of tuincentrum

Wat is de beste aanhanger om te huren voor uw bestelling bij de bouwmarkt of tuincentrum? Een aanhanger type C wordt het meest gebruikt voor dit soort klussen. Heeft u een wat grotere lading om te vervoeren? Overweeg dan een aanhanger type E. Deze grote en extra stevig uitgevoerde aanhangwagen huurt u voor de zware klussen zoals het vervoeren van zand, puin en tegels.

Let op! Het is wettelijk verplicht om 'losse' lading in de aanhangwagen zoals tuinafval, zand maar ook bijvoorbeeld dozen af te dekken. Hierop staat een forse boete als u dit niet doet. Op onze open aanhangwagens zit standaard een flexibel afdeknet gemonteerd. Belangrijk om te weten is dat het afdeknet wel water doorlatend is. Is het belangrijk dat de vervoerde spullen droog blijven? Bekijk dan aanhangers type CH of type EH.

Reserveer uw Boedelbak snel, eenvoudig én gratis online

Sinds het afgelopen jaar is de vraag naar aanhangwagens erg gestegen. Logisch ook! Het huren van een aanhanger is de voordeligste manier om grote spullen te vervoeren. Wilt u er zeker van zijn dat de gewenste aanhangwagen voor u klaar staat? Zoek eenvoudig een locatie in de buurt en reserveer gratis uw Boedelbak online. 

Terug