Naar boven
Menu
Sluiten
Zoek verhuurlocatie

28-12-2020

Is uw auto stuk en moet hij naar de garage? Een auto vervoeren is niet zo vanzelfsprekend. Voor het vervoeren van auto’s of andere voertuigen volstaat een gewone aanhangwagen helaas niet. Hoe u het transport van een auto zo aangenaam mogelijk maakt? Dat doet u met een autoambulance! Een autoambulance wordt ook wel een oprijwagen, autotransporter of autotrailer genoemd. Een autoambulance is de uitgelezen keuze voor dit soort transport.

Flexibel en goedkoop autotransport

Voor het verplaatsen van een voertuig kunt u natuurlijk een professioneel bedrijf inschakelen, echter kunnen de transportkosten voor zo’n klus best prijzig zijn. Het huren van een autoambulance bij Boedelbak is een voordelig alternatief. Met een autoambulance brengt u gemakkelijk uw geliefde motor of auto, ook wanneer deze uit zichzelf niet meer rijdt, naar de plaats van bestemming. Een autoambulance huurt u bij Boedelbak al vanaf € 70,- per 3 uur.

Een autoambulance huren bij Boedelbak

Een autoambulance huren gaat gemakkelijk bij Boedelbak. Bekijk de dichtstbijzijnde vestiging bij u in de buurt en reserveer gratis online. De huur van een autoambulance bij Boedelbak is inclusief spanbanden. Met de bijgeleverde oprijplaten en de handlier kunt u een (defect) voertuig gemakkelijk optrekken. De autoambulance heeft een dichte en compleet vlakke laadvloer van 4,00 x 1,85 meter. Daardoor is de autoambulance ook te gebruiken voor transport van schutting delen of andere lange objecten. Let hierbij wel op het trekkend vermogen van uw auto! Het ledig gewicht van de autoambulance is 600 kg. Het laadvermogen is 1400 kg.

Rijbewijs voor rijden met een aanhanger

Welk rijbewijs u nodig heeft hangt af van de aanhanger én het gewicht dat deze draagt. Let op! Wanneer u de weg op gaat met een autoambulance volstaat rijbewijs B in de meeste gevallen niet. Zorg ervoor dat u over het nodige rijbewijs beschikt, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Lees hier meer over welke regels er gelden voor het rijden met een aanhanger: boedelbak.nl/rijbewijs

Terug