Naar boven
Menu
Sluiten
Zoek verhuurlocatie
Als u een aanhanger wilt huren in Hengelo hoeft u niet verder te zoeken. Bij Boedelbak® kunt u op verschillende verhuurlocaties in Hengelo terecht voor aanhangers en aanhangwagens. Het huren van een aanhanger is bij Boedelbak® snel en makkelijk online te regelen.

Goedkoop een aanhanger huren in Hengelo

Wanneer u spullen moet transporteren in of rondom Hengelo kan het handig zijn om een aanhangwagen te huren. U heeft dan meer ruimte om uw spullen kwijt te kunnen en voorkomt zo dat u meerdere keren op en neer hoeft te rijden. Zo bespaart u tijd en geld. Ook wanneer uw spullen niet in de kofferbak van uw auto passen geeft een aanhangwagen van Boedelbak® uw meer laadruimte tot uw beschikking. Wel zo praktisch.
 

Uw aanhanger ophalen bij een tankstation of bij de Makro 

In Hengelo zijn er 4 locaties waar u een Boedelbak® kunt huren. Al deze locaties zijn goed te bereiken zodat u snel aan de slag kunt met uw verhuisklus. Zo kunt u terecht bij de Texaco aan de Hooftlaan, de Tinq aan de
Oldenzaalsestraat en de BP aan de Molenenk. Wanneer u een Makro-pas heeft is het ook mogelijk om een aanhanger op te halen bij de Makro aan de Diamantstraat. Zo is er dus altijd wel een verhuurlocatie bij u in de buurt.
 

Hoe kan ik een aanhanger reserveren?

Het reserveren van een aanhanger of aanhangwagen in Hengelo is bij Boedelbak® zo geregeld. In de lijst hieronder kiest u de gewenste verhuurlocatie, waarna u een uitgebreid overzicht krijgt van de beschikbare
soorten aanhangwagens per locatie. U selecteert de aanhangwagen die u wilt gebruiken en vult uw gegevens in. Dan heeft u de aanhangwagen gereserveerd en bent u klaar om te verhuizen. Uiteraard kunt u ook altijd even bellen naar de betreffende verhuurder als u een reservering wilt plaatsen of nog verdere vragen heeft.

Bekijk hieronder de verhuurlocatie bij u in de buurt.

Bedrijf Straat Stad
Texaco P C Hooftlaan Hengelo P C Hooftlaan 135 Hengelo
Makro (alleen voor Makro-pashouders) Diamantstraat Hengelo Diamantstraat 8 Hengelo
BP Molenenk Hengelo Molenenk 2 Hengelo