Naar boven
Menu
Sluiten
Zoek verhuurlocatie
Arnhem is bruisende stad waar veel te beleven valt. Al meer dan 15 jaar werkt Boedelbak® samen met een groot aantal tankstations in de Gelderse hoofdstad waar wij onze aanhangers en aanhangwagens verhuren. U kunt bij 8 verhuurlocaties in Arnhem terecht voor een aanhangwagen van Boedelbak®. 
 

Probleemloos een aanhanger huren in Arnhem

In Arnhem worden dagelijks veel spullen van de ene locatie naar de andere gebracht. Of u nu gaat verhuizen binnen de stad, of voor werk wat extra laadruimte nodig heeft, een aanhangwagen biedt vaak hulp. Zo kunt u
in een aanhangwagen zeer gemakkelijk extra spullen kwijt die niet in uw auto passen. Of u nu veel of weinig laadruimte nodig hebt, bij Boedelbak® hebben wij voor ieder type lading een geschikte aanhanger of aanhangwagen. Zo wordt het transporteren van spullen binnen Arnhem kinderspel.
 

Verhuurlocaties in de hele stad

Een groot voordeel van Boedelbak® is dat onze verhuurlocaties van aanhangwagens door de hele stad zijn verspreid. Waar u zich ook in Anrhem bevindt, er is altijd wel een ophaalpunt in de buurt. Woont u in
de binnenstad, dan kunt u bijvoorbeeld terecht bij de Haan aan de Doctor C. Lelyweg of de Texaco aan de Ijsseloordweg. Maar ook wanneer u zich bevindt in Presikhaaf, Kronenburg of Zilverkamp kunt eenvoudig een Boedelbak® in de buurt ophalen. Zo kunt u snel en effectief te werk gaan, zonder lange afstanden te hoeven afleggen.
 

Aanhanger huren Arnhem, waar moet ik rekening mee houden?

In het weekend worden over het algemeen de meeste aanhangwagens verhuurd in Arnhem. Het is dus slim om vooraf een aanhangwagen te reserveren wanneer u op zaterdag of zondag uw verhuisklus heeft gepland. U kunt eenvoudig online een reservering plaatsen door in de hieronder weergegeven lijst uw gewenste verhuurlocatie te selecteren. Vervolgens kiest u het type aanhanger dat u nodig heeft en plaatst u de reservering. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons uiteraard altijd even bellen. We staan voor u klaar.

Bekijk hieronder de verhuurlocatie bij u in de buurt.

Bedrijf Straat Stad
Esso IJsseloordweg Arnhem IJsseloordweg 42 Arnhem
Shell Bakenbergseweg Arnhem Bakenbergseweg 240 Arnhem
Shell Salvatorplein Arnhem Salvatorplein 1 Arnhem
Total Apeldoornseweg Arnhem Apeldoornseweg 300 Arnhem
BP Eldenseweg Arnhem Eldenseweg 2 Arnhem
Haan Doctor C. Lelyweg Arnhem Doctor C. Lelyweg 31 Arnhem
Total Marasingel Arnhem Marasingel 259 Arnhem
Esso Burgemeester Matsersingel Arnhem Burgemeester Matsersingel 30 Arnhem