Naar boven
Menu
Sluiten
Zoek verhuurlocatie
Moet je spullen vervoeren in Eindhoven en wil je een aanhanger huren? Bij Boedelbak® ben je aan het juiste adres. Eindhoven is een grote en levendige stad, waar veel te beleven valt. Gelukkig hoef je je geen zorgen te maken wanneer je een verhuisklus hebt, aangezien Boedelbak® maar liefst zeven locaties heeft waar je een aan aanhanger of aanhangwagen kunt huren.

Gemakkelijk een aanhangwagen huren in Eindhoven op één van de vele locaties

In Eindhoven wordt veel gebruikt gemaakt van onze service. Daarom kan je op zeven locaties verspreid door de hele stad een Boedelbak® aanhanger of aanhangwagen huren. Ook als je net buiten Eindhoven woont bevinden er zich genoeg verhuurlocaties in de buurt, met onder meer verhuurlocaties in Nuenen, Veldhoven en Geldrop. Zo is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt waar je snel een aanhanger kunt ophalen.

Via de kaart kan je precies zien waar er zich bij jou in de buurt een verhuurlocatie bevindt. Daarnaast zijn onze verhuurlocaties zeer goed bereikbaar, aangezien het voornamelijk tankstations zijn. Zo kan je snel jouw aanhangwagen ophalen en weer terugbrengen. Wel zo handig.

Reserveer jouw aanhanger op tijd!

We raden je altijd aan tijdig een aanhanger te reserveren. Met name in het weekend worden onze aanhangwagens in Eindhoven veel verhuurd. Het is daarom verstandig om van tevoren een aanhangwagen te reserveren, zodat je er zeker van bent dat je de dag van jouw transportklus een aanhangwagen tot je beschikking hebt.

In Eindhoven heb je een ruim aanbod uit aanhangers en aanhangwagens. Hieronder kan je meer lezen over de diverse soorten aanhangwagens. Zo kan je goed inschatten wat voor type aanhanger het beste past bij jouw transportklus.

Veelgestelde vragen

Op welke plaatsen kan ik een Boedelbak huren in Eindhoven?
Je kunt op meerdere locaties in Eindhoven een Boedelbak huren. Bekijk bijvoorbeeld je dichtstbijzijnde tankstations zoals Shell, BP, TotalEnergies of Haan. Altijd een Boedelbak bij jou in de buurt.
 
Hoelang kan ik een aanhanger in Eindhoven meekrijgen?
Op een Boedelbak verhuur in Eindhoven zit geen limiet aan de huurperiode. Heb je bijvoorbeeld een Boedelbak voor een week nodig, dan is dat geen probleem!
 
Welke type aanhangwagens zijn er in Eindhoven beschikbaar?
Bekijk hieronder een overzicht van alle beschikbare aanhangwagens in Eindhoven.

Alle beschikbare type aanhangers in Eindhoven

Aanhangwagen Type A

€ 22 per 3 uur* Het 3-uur tarief geldt niet op zaterdag of in combinatie met andere kortingen. De prijzen zijn inclusief 21% BTW. De borg bedraagt € 75. € 30,- per kalenderdag

Technische specificaties

Binnenmaat186 x 111 x 35 cm. Laadvermogen250 kg. Max. massa500 kg. Geremd Nee
Selecteer

Aanhangwagen Type C

€ 34 per 3 uur* Het 3-uur tarief geldt niet op zaterdag of in combinatie met andere kortingen. De prijzen zijn inclusief 21% BTW. De borg bedraagt € 75. € 41,- per kalenderdag

Technische specificaties

Binnenmaat246 x 131 x 35 cm. Laadvermogen400 kg. Max. massa750 kg. Geremd Ja
Selecteer

Aanhangwagen Type CH

€ 41 per 3 uur* Het 3-uur tarief geldt niet op zaterdag of in combinatie met andere kortingen. De prijzen zijn inclusief 21% BTW. De borg bedraagt € 75. € 48,- per kalenderdag

Technische specificaties

Binnenmaat246 x 131 x 150 cm. Laadvermogen320 Max. massa750 Geremd Ja
Selecteer

Aanhangwagen Type EH

€ 47 per 3 uur* Het 3-uur tarief geldt niet op zaterdag of in combinatie met andere kortingen. De prijzen zijn inclusief 21% BTW. De borg bedraagt € 75. € 55,- per kalenderdag

Technische specificaties

Binnenmaat296 x 131 x 150 cm. Laadvermogen1060 kg.** Max. massa1600 kg.** Geremd Ja
Selecteer