Naar boven
Menu
Sluiten
Zoek verhuurlocatie
Heb je een verhuisklus in Amersfoort? Bij ruim 10 locaties in en rondom Amersfoort huur je gemakkelijk een aanhanger bij Boedelbak®. Deze aanhangwagens kan je gebruiken voor veel verschillende soorten klussen, zoals voor het verhuizen van je spullen, maar ook voor verbouwingen en het vervoeren van grote meubelstukken.
 

Aanhangwagen huren Amersfoort, waar kan dat?

In Amersfoort werkt Boedelbak® samen met diverse tankstations. Hier staan verschillende soorten aanhangwagens gestald, klaar voor gebruik. Dit is erg praktisch aangezien tankstations altijd goed te bereiken zijn met de auto. Je kunt dus snel een aanhanger ophalen.
 
Zoek je een aanhangwagen in het centrum van Amersfoort, dan kan je het beste terecht bij een Esso aan de Hogeweg of de Amsterdamseweg. Woon je rondom Amersfoort dan kan je op de pagina verhuurlocaties jouw postcode invullen. Op de kaart zie je precies wat de dichtstbijzijnde verhuurlocatie dan is.
 

Ruim aanbod aanhangwagens bij Boedelbak

Bij Boedelbak® kan je kiezen uit diverse soorten aanhangwagens. Wanneer je een kleine klus hebt kan je het beste een type A aanhangwagen huren. Deze aanhanger is geschikt voor het transporteren van bijvoorbeeld restafval of een kleine meubelen. Je kunt al een type A aanhangwagen huren voor slechts € 20,- per 3 uur.
 
Heb je echter een iets grotere klus in het vooruitzicht dan raden wij aan om een type C of CH aanhangwagen te huren. Deze aanhangwagens zijn 2,50 meter lang en worden in Amersfoort het meest verhuurd. Je kunt ze voor vrijwel alle klussen gebruiken omdat je veel laadruimte tot je beschikking hebt. De aanhangwagens zijn daarnaast zowel open als met huif te huren. Zo blijven jouw spullen mooi droog in het geval het gaat regenen. 
 

Drukte aanhanger verhuur in Amersfoort

De meeste aanhangers in Amersfoort worden aangevraagd voor in het weekend. Ben je van plan bent om een aanhanger in het weekend te huren, dan is het aan te raden om deze online alvast te reserveren. Dit kan je heel eenvoudig zelf doen door in de lijst uw gewenste verhuurlocatie te kiezen.
 

Veelgestelde vragen

Hoelang kan ik een Boedelbak huren in Amersfoort?
Op zoek naar een Boedelbak voor een week of langer in Amersfoort? Geen probleem! Op een Boedelbak verhuur zit geen limiet aan de huurperiode. Reserveer gemakkelijk online.
  
Wat kost een aanhanger in Amersfoort?
Huur een aanhanger Amersfoort al voor €22,- euro per 3 uur en €30,- euro voor een hele dag. De prijs van een aanhanger hangt af van het type aanhanger en de huurperiode.
  
Waar vind ik een Boedelbak in Amersfoort?
Zoek je een aanhangwagen in het centrum van Amersfoort, dan kan je terecht bij een Esso aan de Hogeweg of de Amsterdamseweg. Woon je rondom Amersfoort dan kan je op de pagina verhuurlocaties jouw postcode invullen. Op de kaart zie je precies wat de dichtstbijzijnde verhuurlocatie is.

Bekijk hier alle type aanhangers in Amersfoort

Aanhangwagen Type A

€ 22 per 3 uur* Het 3-uur tarief geldt niet op zaterdag of in combinatie met andere kortingen. De prijzen zijn inclusief 21% BTW. De borg bedraagt € 75. € 30,- per kalenderdag

Technische specificaties

Binnenmaat186 x 111 x 35 cm. Laadvermogen250 kg. Max. massa500 kg. Geremd Nee
Selecteer

Aanhangwagen Type C

€ 34 per 3 uur* Het 3-uur tarief geldt niet op zaterdag of in combinatie met andere kortingen. De prijzen zijn inclusief 21% BTW. De borg bedraagt € 75. € 41,- per kalenderdag

Technische specificaties

Binnenmaat246 x 131 x 35 cm. Laadvermogen400 kg. Max. massa750 kg. Geremd Ja
Selecteer

Aanhangwagen Type CH

€ 41 per 3 uur* Het 3-uur tarief geldt niet op zaterdag of in combinatie met andere kortingen. De prijzen zijn inclusief 21% BTW. De borg bedraagt € 75. € 48,- per kalenderdag

Technische specificaties

Binnenmaat246 x 131 x 150 cm. Laadvermogen320 Max. massa750 Geremd Ja
Selecteer

Aanhangwagen Type E

€ 41 per 3 uur* Het 3-uur tarief geldt niet op zaterdag of in combinatie met andere kortingen. De prijzen zijn inclusief 21% BTW. De borg bedraagt € 75. € 51,- per kalenderdag

Technische specificaties

Binnenmaat296 x 131 x 35 cm. Laadvermogen1140 kg.** Max. massa1600 kg.** Geremd Ja
Selecteer

Aanhangwagen Type EH

€ 47 per 3 uur* Het 3-uur tarief geldt niet op zaterdag of in combinatie met andere kortingen. De prijzen zijn inclusief 21% BTW. De borg bedraagt € 75. € 55,- per kalenderdag

Technische specificaties

Binnenmaat296 x 131 x 150 cm. Laadvermogen1060 kg.** Max. massa1600 kg.** Geremd Ja
Selecteer

Autoambulance huren

€ 73 per 3 uur* Het 3-uur tarief geldt niet op zaterdag of in combinatie met andere kortingen. De prijzen zijn inclusief 21% BTW. De borg bedraagt € 150. € 73,- per kalenderdag

Technische specificaties

Binnenmaat401 x 202 cm. Laadvermogen1.980 kg. Max. massa2.700 kg. Geremd Ja
Selecteer