Aanhanger huren in Utrecht bij boedelbak

Ben je van plan een aanhanger of aanhangwagen te huren in Utrecht? boedelbak heeft een ruim aanbod aanhangwagens die je op diverse locaties in Utrecht kunt afhalen. Je kunt bij ons terecht voor een aanhangwagen op wel 9 verschillende verhuurlocaties verspreid door de hele stad. Dat is natuurlijk mooi, want zo ben je verzekerd van een verhuurlocatie dicht bij jou in de buurt.

Locatie-informatie

{{ locationMap.selectedLocation.name }}

{{ locationMap.selectedLocation.address }}

{{ locationMap.selectedLocation.postalCode }}, {{ locationMap.selectedLocation.city }}

{{ locationMap.selectedLocation.phoneNumber }}

Geopend sluit om Gesloten open vanaf {{ slotProps.openOrCloseTime }}

Openingstijden
{{ openingTime.day }}{{ openingTime.hours }}
Betaal online
Betaal op locatie
Gebruik {{ locationMap.zoomControlKeyText }} + scroll om de kaart in te zoomen

Veel gebruikte type aanhangers in Utrecht

Aanhangwagen type CH - middel gesloten (geremd)

Middel

246 x 131 x 150 cm

Rijbewijs B

Kenmerken

Binnenmaat: 246 x 131 x 150 cm

Laadvermogen: 320 kg

Max. massa: 750 kg

Geremd: Ja

Meer info

€ 41,- per 3 uur (excl. zaterdag)

€ 48,- per kalenderdag

Kies deze bak

Aanhangwagen huren in Utrecht, waar moet je op letten?

Net als in andere grote steden worden er in Utrecht veel aanhangwagens verhuurd. Met name in het weekend zijn onze aanhangwagens erg gewild. We merken dat veel mensen dan tijd hebben om hun spullen te vervoeren of te verhuizen. Daarom raden we ook aan om van tevoren alvast een aanhanger te reserveren, zeker als je deze in het weekend nodig hebt. Dit voorkomt dat je met lege handen komt te staan bij de verhuurlocatie.

Hoe kan ik een aanhanger reserveren in Utrecht

De kaart boven aan deze pagina geeft de verschillende locaties aan waar je in Utrecht een aanhanger kunt huren. Zo kan je precies zien welke locatie het dichtst bij jou in de buurt zit.

In de kaart kan je de gewenste locatie selecteren waar je de aanhangwagen wilt ophalen. Vervolgens krijg je een overzicht te zien van de beschikbare soorten aanhangwagens voor die locatie. Weet je niet precies welke aanhangwagen je nodig hebt, kijk bij 'meer info' voor uitgebreide beschrijvingen. Zo kan je precies achterhalen welke aanhangwagen het meest geschikt is voor jouw klus.

FAQ utrecht

  • Je huurt al een aanhangwagen in Utrecht in vanaf €22,- euro per 3 uur.

  • Momenteel is dit nog niet mogelijk. Je hoort de aanhangwagen terug te brengen naar de locatie waar je die gehuurd hebt.

  • boedelbak heeft ruim 30 verhuurlocaties in Utrecht en omstreken. Vul jouw postcode in en vind gemakkelijk de dichtstbijzijnde vestiging.

  • Jazeker, er zit geen limiet aan een huurperiode van een boedelbak. Heb je een boedelbak voor een week nodig, dan is dat geen probleem!