Naar boven
Menu
Sluiten
Zoek verhuurlocatie

Tamoil Nederland is gevestigd in Ridderkerk en is onderdeel van de Tamoil Groep. Tamoil is actief in de brandstoffenmarkt en heeft binnen Nederland 155 tankstations in exploitatie.

Vanaf 1993 is Tamoil binnen de brandstofmarkt actief in Nederland. Door het afstoten van een aantal randactiviteiten richt zij zich momenteel volledig op haar core-business: de exploitatie van tankstations.
In totaal heeft Tamoil in Nederland momenteel 155 tankstations. Belangrijke peilers onder het huidig aantal tankstations binnen het netwerk zijn de overname van het voormalig OK-netwerk in 1993 alsmede de overname van het Sakko-netwerk in 2005.

54 tankstations binnen het netwerk beschikken over meerdere, kwalitatief hoogwaardige faciliteiten als shop en carwashes. De overige tankstations binnen het netwerk zijn onbemand.
Voor de exploitatie van shops en carwashes wordt overwegend samengewerkt met lokale zelfstandig ondernemers. Doordat zij de lokale markt goed kennen, kunnen zij optimaal inspelen op de product- en servicewensen van de klanten.

Terug