Naar boven
Menu
Sluiten
Zoek verhuurlocatie

Iedereen goedkoper tanken

Tank & Go
Tango is de oprichter van het marktsegment ‘onbemand tanken’ in Nederland en heeft sinds de opening van haar eerste onbemande tankstation in 2000 in Nijmegen succesvol gewerkt aan het opstarten van een landelijk netwerk. Omdat Tango tankstations onbemand zijn en daardoor bespaard kan worden op personeelskosten, kan Tango kwaliteitsbrandstof in Nederland aanbieden tegen gunstige prijzen. De naam Tango is een samenvoeging van de woorden 'Tank & Go'.

Iedereen goedkoper tanken
Alle Tango tankstations zijn onbemand en innovatief ingericht. Dankzij de hoge mate van automatisering, de besparing op de operationele kosten en de relatief lage investeringskosten biedt Tango iedereen een lage brandstofprijs. In plaats van spaarzegelacties e.d. zit de korting direct verwerkt in de prijs en die geldt voor iedere automobilist. De korting ten opzichte van de gemiddelde landelijke adviesprijzen van de overige aanbieders met een landelijke dekking is gemiddeld € 0,09 per liter. Het kortingsniveau kan enigszins afwijken per regio. Dit is afhankelijk van o.a. concurrentie, grensoverschrijdingen, openingsacties e.d.
Gemak & snelheid
Bij Tango tankstations kan betaald worden met alle bankpassen, Multitankcard en Travelcard. Na het invoeren van uw pincode en het bevestigen van de autorisatie kunt u direct tanken en na het terughangen van de slang rijdt u meteen weer weg. Geen lange wachtrijen bij de pomp en niet langer meer wachten op uw voorgangers die nog moeten afrekenen.
Veiligheid voorop
Naast het tanken van kwaliteitsproducten, de hoge snelheid en het gemak is het tanken op onze tankstations volledig veilig. Onze tankstations worden namelijk 24 uur per dag geobserveerd en bewaakt.

Terug