Naar boven
Menu
Sluiten
Zoek verhuurlocatie

Onze visie en bedrijfsconcept
Onze visie is een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen. Ons bedrijfsconcept sluit aan bij die visie door het aanbieden van een breed assortiment functionele en goed vormgegeven woonartikelen tegen zulke lage prijzen dat zoveel mogelijk mensen in staat zijn deze producten te kopen.

Ons assortiment
Het IKEA assortiment staat voor goed design tegen een lage prijs. We bieden woninginrichtingsideeën voor elke kamer in huis. De romanticus, de minimalist en iedereen die daartussen hangt, komt bij ons aan zijn trekken. Alles is met elkaar te combineren dus ongeacht je stijlvoorkeur kan je kiezen uit producten die je dagelijkse behoeftes vervullen en al het overbodige uitsluiten. Daar zetten onze designers en productontwikkelaars zich voor in.

Onze lage prijzen
Lage prijzen vormen de hoeksteen van de IKEA visie en ons bedrijfsconcept. Het uitgangspunt bij alle IKEA producten is dat lage prijzen goed ontworpen, functionele woonartikelen voor iedereen toegankelijk maken. We rusten nooit voordat iets weer net iets beter, eenvoudiger, efficiënter en altijd iets goedkoper kan.
Een beter dagelijks bestaan
We hebben gekozen voor een eenvoudige benadering van de meubelhandel. Bij alle meubels die we ontwerpen verliezen we het prijskaartje nooit uit het oog. IKEA wil het maximale uit de beschikbare hulpbronnen halen en voldoen aan de behoeftes en voorkeuren van de klant door goede producten aan te bieden tegen een betaalbare prijs.

Terug