Naar boven
Menu
Sluiten
Zoek verhuurlocatie

Goed om te weten bij het huren van een aanhangwagen

Reserveren
Bij Boedelbak® kunt u uw aanhangwagen gemakkelijk online reserveren. Dit is ook aan te raden want dan weet u zeker dat de aanhangwagen voor u klaar staat. Reserveren is geheel gratis. U hoeft pas een betaling te doen bij de verhuurlocatie. Vul u postcode of plaats in en zoek een locatie bij u buurt.

Huurproces op de verhuurlocatie
Het huren van een aanhangwagen bij een van onze locaties is heel gemakkelijk en binnen enkele minuten geregeld.

Huren:
1. Bij de kassa geeft u aan dat u een aanhangwagen wilt huren.
2. U vult een huurovereenkomst in en rekent de borg af.
3. U krijgt de sleutel voor het slot mee en koppelt zelf de aanhangwagen aan de auto
Retourneren:
1. Wanneer u terug komt zet u de aanhangwagen weer op slot.
2. Bij de kassa wordt de huurovereenkomst afgerond.
3. U krijgt direct het restant van de borg retour.

Aankoppelen
Het aankoppelen van de aanhangwagen is vrij eenvoudig echter dient
u wel te denken aan een aantal wettelijk verplichte zaken.
Zie voor een uitgebreide instructie onze pagina: aan- afkoppelen

Veilige geremde aanhangwagens
Boedelbak® voert voornamelijk aanhangwagens met een remsysteem. Dit doen wij omdat geremde aanhangwagens veel veiliger zijn dan ongeremde aanhangwagens. Daarnaast is het zo dat de meeste auto’s maar een beperkt gewicht kunnen trekken bij een ongeremde aanhangwagen en veel meer met een geremde aanhangwagen. Bij het rijden met een ongeremde aanhangwagen kunt u dus in overtreding zijn. Bekijk onze pagina trekkracht van de auto en geremde aanhangwagens voor meer informatie

Afdek net is verplicht
Het voeren van een afdekzeil op een open bak aanhangwagen is verplicht. Bij boedelbak® huurt u een aanhangwagen waar standaard een afdeknet op zit bevestigd. U hoeft dus niet met een vies netje in de weer.

Wij zijn 24 uur 7 dagen per week bereikbaar
Voor vragen over het huren van een aanhangwagen of bij technische vragen dan kunt u ons altijd bereiken. Mocht er onverhoopt een probleem zijn dan staan wij uiteraard ook voor u klaar. U krijgt een Boedelbak® medewerker aan de lijn die u verder kan helpen en dit 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

Continu onderhoud
Veiligheid staat bovenaan onze kernwaarden. Hiervoor is goed onderhoud aan de aanhangwagens essentieel. Wij hebben dan ook 7 technische buitendienst medewerkers die elke dag de aanhangwagens op de locaties controleren en repareren. Op continue basis gaan onze aanhangwagens periodiek naar onze eigen technische dienst voor groot onderhoud. Zo zorgen wij voor de betrouwbaarste verhuur aanhangwagens.