Naar boven
Menu
Sluiten
Zoek verhuurlocatie

Boedelbak bagagewagen huren
Het hele jaar kunt u bij Boedelbak een bagagewagen huren. De bagagewagens zijn te huur op onze verhuurlocaties door heel Nederland. De bagagewagen dient u vooraf te reserveren. Zo kunnen wij er voor zorgen dat u de bagagewagen op de gewenste verhuur locatie voor u klaar staat om te huren.

De bagagewagen ideaal voor de autovakantie

De Boedelbak bagagewagen is volledig afsluitbaar. U kunt gemakkelijk extra spullen meenemen en de lading is dan goed afgedekt. De hoogte van de bagagewagen is lager dan een ‘gewone’ aanhangwagen met huif. Dus de bagagewagen komt niet boven de auto uit. Dit bevordert het comfort van het rijden op langere afstanden.

De bagagewagen is standaard voorzien van een reservewiel en indien gewenst stelt Boedelbak gratis een disselslot ter beschikking. Boedelbak hanteert zeer voordelige huurtarieven voor de bagagewagen!

Binnenmaat bagagewagen

Lengte:  153 cm.
Breedte:  103 cm.
Hoogte:  34 cm tot 52 cm.
Inhoud: 800 liter
Laadvermogen: 375 kg.

Bagagewagen Reserveren

Het is verstandig uw bagagewagen tijdig te reserveren via onze klantenservice op 0900 – 0525. Wij zoeken uiteraard het dichtstbijzijnde verhuuradres voor u op.

U kunt ook uw aanvraag via ons contact formulier versturen. Vermeld a.u.b. in ieder geval de gewenste plaats en periode. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op.

Bagagewagen huurtarief
 
€ 125,- per week.

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief 21% btw
De borgsom bedraagt € 75,-