Naar boven
Menu
Sluiten
Zoek verhuurlocatie
Wilt u een aanhanger of aanhangwagen huren in Utrecht? Boedelbak® heeft een ruim aanbod aanhangwagens die u op diverse locaties in Utrecht kunt afhalen.

Snel en gemakkelijk een aanhanger huren in Utrecht

Als u een aanhangwagen nodig heeft in Utrecht bent u bij Boedelbak® aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor een aanhangwagen op wel 9 verschillende verhuurlocaties verspreid door de hele stad. Dat is natuurlijk mooi, want zo bent u verzekerd van een verhuurlocatie dicht bij u in de buurt.

Selecteer simpel een verhuurlocatie bij u in de buurt

De lijst onderaan deze pagina geeft de verschillende locaties aan waar u in Utrecht een aanhanger of aanhangwagen kunt huren. Wilt u liever een gedetailleerder overzicht, dan kunt u op de pagina verhuurlocaties een kaart opvragen met daarop alle beschikbare verhuurlocaties. Zo kunt u precies zien
welke locatie het dichtst bij u in de buurt zit.
 

Waar u op moet letten bij het huren van een aanhangwagen in Utrecht

Net als in andere grote steden worden er in Utrecht veel aanhangwagens verhuurd. In het weekend zijn deze met name erg gewild, omdat veel mensen dan tijd hebben om hun spullen te vervoeren of te verhuizen. Daarom wordt het altijd aangeraden om van tevoren alvast een aanhanger of aanhangwagen te reserveren, zeker als u deze in het weekend nodig heeft. Dit voorkomt dat u met lege handen komt te staan bij de verhuurlocatie. 
 

Aanhanger huren Utrecht, hoe kan ik reserveren?

In de onderstaande lijst kunt u de gewenste locatie selecteren waar u de aanhangwagen wilt ophalen. Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van de beschikbare soorten aanhangwagens voor die locatie en
kunt u direct online een reservering plaatsen. Uiteraard kunt u ook gewoon even bellen naar het telefoonnummer dat genoteerd staat bij de verhuurder. Weet u niet precies welke aanhangwagen u nodig heeft, kijk dan eerst even bij typen aanhangwagens voor uitgebreide beschrijvingen. Zo kunt precies achterhalen welke aanhangwagen het meest geschikt is voor u.

Bekijk hieronder de verhuurlocatie bij u in de buurt.

Bedrijf Straat Stad
Texaco Einsteindreef Utrecht Einsteindreef 11 Utrecht
Europcar Amsterdamsestraatweg Utrecht Amsterdamsestraatweg 656 Utrecht
BP Herculesplein Utrecht Herculesplein 300 Utrecht
De Haan Beneluxlaan Utrecht Beneluxlaan 1001 Utrecht
Esso Briljantlaan Utrecht Briljantlaan 15 Utrecht
Shell Proostwetering Utrecht Proostwetering 90 Utrecht
Texaco Dirck Hoetweg Utrecht Dirck Hoetweg 2 Utrecht
Boedelbak 4.1 5 22919