Naar boven
Menu
Sluiten
Zoek verhuurlocatie
Bent u op zoek naar een aanhangwagen in Tilburg? Bij Boedelbak® kunt u op diverse locaties in de stad gemakkelijk een aanhanger of aanhangwagen huren voor een scherpe prijs. U kunt zelf de aanhangwagen komen ophalen met uw eigen auto en direct meenemen voor gebruik. Rondom Tilburg kunt u ook terecht in Hilvarenbeek, Udenhout en Gilze.
 

Makkelijk je spullen meenemen in een Boedelbak

Tilburg is een gezellige stad in het zuiden van het land. De stad is bekend van onder meer de Oude Markt en de moderne architectuur. Wanneer u naar Tilburg gaat verhuizen kan het handig zijn om een aanhangwagen bij Boedelbak® te huren zodat u al uw spullen gemakkelijk kunt meenemen naar uw nieuwe woning.
Ook als u een ander soort transportklus heeft kan een aanhangwagen natuurlijk goed van pas komen. Bij Boedelbak® heeft u de keuze uit diverse soorten aanhangers en aanhangwagens.
 

Aanhanger huren Tilburg, snel geregeld bij één van de vijf verhuurlocaties

Iedere transportklus is snel geregeld in Tilburg omdat u bij wel 5 locaties een Boedelbak® aanhangwagen kunt huren. U hoeft dus nooit lang te rijden om de aanhangwagen op te halen. Zo kunt u uw tijd effectief besteden en bent u niet te lang bezig met het vervoeren van uw spullen. Het huren van een aanhangwagen in Tilburg is zonder veel moeite snel geregeld. U kunt zelf naar één van onze verhuurlocaties rijden en bij een medewerker de sleutel van de gewenste aanhangwagen ophalen. Soms is het aan te raden om vooraf alvast een reservering te plaatsen via deze site. Dan bent u er zeker van dat u de aanhanger kunt meenemen. Klik op de gewenste locatie in de lijst hieronder en de rest wijst zich vanzelf.

 
Nieuwe studentenkamer? In één keer verhuizen met een aanhangwagen

Studeer je aan Tilburg University en heb je een nieuwe kamer gevonden? Veel studenten maken gebruik van Boedelbak® omdat je gemakkelijk in één keer al je spullen kunt meenemen. Dit voorkomt dat je vaak op en neer moet rijden, wel zo handig.

Bekijk hieronder de verhuurlocatie bij u in de buurt.

Bedrijf Straat Stad
Esso Ringbaan West Tilburg Ringbaan West 365 Tilburg
Total Ringbaan West Tilburg Ringbaan West 7 Tilburg
Haan Oerlesestraat Tilburg Oerlesestraat 107 Tilburg
Haan Beneluxlaan Tilburg Beneluxlaan 46 Tilburg
BP Kempenbaan Tilburg Kempenbaan 35 Tilburg