Naar boven
Menu
Sluiten
Zoek verhuurlocatie
Moet u veel spullen vervoeren in Nijmegen? Een aanhangwagen van Boedelbak® geeft u de mogelijkheid om een groot aantal spullen te transporteren zonder meerdere keren op en neer te hoeven rijden. Bij Boedelbak® kunt u verschillende soorten aanhangers en aanhangwagens huren bij u in de buurt voor een scherpe prijs.
 

Een aanhanger huren in Nijmegen, snel geregeld met Boedelbak

Wanneer u spullen moet verhuizen in Nijmegen kunt u tijd en kosten besparen door een aanhangwagen te huren. Hiermee kunt u veel van uw spullen of materiaal snel van punt A naar punt B brengen. In Nijmegen kunt u op veel plekken terecht voor het huren van een aanhangwagen van Boedelbak®. Op maar liefst 7 verhuurlocaties hebben wij aanhangers en aanhangwagens van verschillende maten voor u klaar staan. In de lijst onderaan deze pagina ziet u een overzicht van al onze verhuurlocaties in Nijmegen. Op de pagina verhuurlocaties kunt u precies zien welk ophaalpunt het dichtst bij u in de buurt is. U kunt zo snel aan de slag met uw transportklus.
 

Nijmeegse studenten kiezen voor Boedelbak

Studeer je aan de Radboud Universiteit Nijmegen of aan de HAN en ga je verhuizen naar een nieuwe kamer? Net zoals in andere studentensteden wordt ook in Nijmegen veel gebruik gemaakt van de aanhangwagens
van Boedelbak®. Je kunt namelijk snel al je spullen inladen en vervoeren naar je nieuwe huis. Zo ben je in no time klaar en volledig geïnstalleerd in je nieuwe studentenkamer.
 

Aanhanger huren Nijmegen, reserveer direct online

Nijmegen is een drukke stad en er is altijd wel iets te beleven. Daarom worden er ook vaak aanhangwagens verhuurd om spullen van de ene naar de andere kant van de stad te vervoeren. Om er zeker van te zijn dat u een aanhangwagen tot uw beschikking heeft is het raadzaam om tijdig online te reserveren. Dit is eenvoudig te regelen via onze website. Kies de gewenste locatie uit de onderstaande lijst en maak direct online een reservering. 

Bekijk hieronder de verhuurlocatie bij u in de buurt.

Bedrijf Straat Stad
Esso Wijchenseweg Nijmegen Wijchenseweg 1 Nijmegen
Esso Malvert Nijmegen Malvert 5010 Nijmegen
Makro (alleen mogelijk met Makro-pas) Energieweg Nijmegen Energieweg 50 Nijmegen
Total Stationsstraat Nijmegen Stationsstraat 27 Nijmegen
Esso St. Annastraat Nijmegen St. Annastraat 196 Nijmegen
Haan Molenweg Nijmegen Molenweg 119 Nijmegen
Autoservice Kuijpers Berg en Dalseweg Nijmegen Berg en Dalseweg 432 Nijmegen