Naar boven
Menu
Sluiten
Zoek verhuurlocatie

Over Europcar Autoverhuur B.V.
Europcar Autoverhuur B.V. is een franchisenemer van Europcar International en één van de grootste autoverhuurbedrijven van Nederland. Het hoofdkantoor is in Den Haag gevestigd. Europcar heeft vestigingen in alle grote steden en op de luchthavens maar ook kunt u ons vinden in kleinere plaatsen in Nederland. Bij Europcar kunt u terecht voor compacte personenauto's, maar ook voor ruime MPV's en personenbussen. Daarnaast biedt Europcar een breed scala aan bestelauto's, verhuisauto's, en vrachtauto's. Europcar biedt een uitstekende kwaliteit en service aan haar klanten.

Europcar is in het bezit van de 5-sterren kwalificatie van BOVAG. Dit is de hoogste waardering die BOVAG geeft aan een autoverhuurbedrijf. Deze kwalificatie kent deze brancheorganisatie uitsluitend toe aan autoverhuurbedrijven die voldoen aan de strenge eisen die BOVAG stelt. Hierbij worden de kwaliteit en service van het autoverhuurbedrijf periodiek getoetst. Als enige van de internationale autoverhuurders behaalde Europcar Autoverhuur de maximale score van 5 sterren.

Daarnaast is Europcar in 2009 wederom trotse bezitter van de World Travel Awards. De World Travel Awards zijn de 'Oscars' voor de reisindustrie. Met 187.000 professionals is er gestemd op het beste autoverhuurbedrijf ter wereld.

Terug