Naar boven
Menu
Sluiten
Zoek verhuurlocatie

28-05-2013

Nieuwe Boedelbak verhuurlocaties aanhangwagen verhuur Den Haag

In mei 2013 heeft Boedelbak het aanhangwagen verhuur netwerk uitgebreid met drie nieuwe aanhangwagen verhuur locaties. Hiermee komt het totaal aantal aanhangwagen verhuur locaties in Nederland op meer dan 425 locaties. Zo is er altijd wel een Boedelbak verhuur locatie bij u in de buurt waar u een aanhangwagen kunt huren.

De verhuurlocaties in Den Haag betreffen 2 Esso tankstations:

Esso Transvaal, Kaapseplein 100, 2572 NH, Den Haag

Esso Zuiderpark, Vreeswijkstraat 60, 2546 CA, Den HaagAanhanger huren Den Haag


Op deze Esso tankstations kunt u diverse typen aanhangwagens huren. Met de locatie aan het Kaapseplein hebben nu ook mensen in het centrum van Den Haag een Boedelbak aanhangwagen verhuur locatie in de buurt.

Sinds begin mei Boedelbak aanhangwagen te huur bij het BP tankstation in Delft zuid:

BP Buitenhof, Vrijheidslaan 2, 2625 RD, Delft

Met de ruime openingstijden van de tankstationsaanhanger verhuur Delft kunt u vrijwel de hele dag door terecht om een aanhangwagen te huren van maandag tot zondag en van vroeg tot laat. Het vriendelijke en enthousiaste personeel van de tankstations staat tot uw dienst. Kijk voor de openingstijden en de het assortiment aanhangwagens op de pagina van de locatie doormiddel van de link.

U kunt de aanhangwagen die u wilt huren gemakkelijk online reserveren via deze website. Klik op het adres van de locatie in dit artikel en binnen 3 stappen is uw aanhangwagen gereserveerd.


Met meer dan 425 verhuur locaties hoeft u nooit ver te rijden om een Boedelbak aanhangwagen te huren.
Tot zien op een van onze verhuurlocaties.

Terug