Naar boven
Menu
Sluiten
Zoek verhuurlocatie

Profiteer van € 5,- korting voor ANWB leden
Dankzij de exclusieve samenwerking tussen Boedelbak® en ANWB ontvangt u als ANWB lid een korting van € 5,- op het huurbedrag van een aanhangwagen. De korting geldt voor elk type aanhangwagen.

Reserveer tijdig uw aanhangwagen;
deze staat dan met zekerheid voor u klaar. U kunt snel en eenvoudig online reserveren in 4 gemakkelijke stappen.

Betaal bij het tankstation  
De reservering legt de door u gekozen aanhangwagen vast. Op de verhuurlocatie betaalt u een borg, waarmee na het gebruik van de aanhangwagen het huurbedrag wordt verrekend.

Ontvang uw ANWB korting van Boedelbak®
Op de verhuurlocatie dient u het volledige huurbedrag te voldoen. De ANWB korting krijgt u via Boedelbak bv teruggestort op uw bankrekening.
U vraagt uw korting heel gemakkelijk aan via de link ‘ANWB korting aanvragen’ in het menu links op deze pagina. In dit aanvraag formulier vult u uw contact- en bankgegevens, uw ANWB lidmaatschapsnummer en huurovereenkomstnummer in.
Het huurovereenkomstnummer staat rechts bovenaan de huurovereenkomst. Een kopie van de huurovereenkomst krijgt u mee na het huren van de Boedelbak aanhangwagen. Wij zullen zo spoedig mogelijk uw aanvraag verwerken en u ontvangt de ANWB korting op uw bankrekening.

Let op: De ANWB korting is te verkrijgen bij minimaal 1 dagtarief. De korting geldt helaas niet voor de huur van een 3-uurtarief of in combinatie met andere kortingen
 
ANWB korting aanvragen